Magazin

Bijuterii si accesorii pentru confectionarea bijuteriilor

Colectie exclusiva

Instructiuni pas cu pas pentru confectionarea bijuteriilor handmade
VEZI INSTRUCTIUNI

PARERILE CLIENTILOR

„Ma ocup de mult timp cu activitatea de confectionare a bijuteriilor handmade. A inceput ca o joaca cu fetita mea. Creez bijuterii pentru mine si pentru prietenele mele. Am gasit accesorii minunate pe acest site si am cumparat si cateva pachete cu instructiuni despre confectionarea bijuteriilor care m-au inspirat foarte mult. A inceput ca o joaca, a devenit un hobby si acum ma relaxez foarte mult cand confectionez bijuterii.”

Ioana Apostol

Creator bijuterii handmade

„Desi sunt designer de haine de foarte multi ani am achizitionat accesorii de pe acest site care se potrivesc foarte bine stilului vestimentar creat de brandul nostru. Suntem foarte incantati de colaborarea cu membrii echipei care ne-au furnizat accesorii de cea mai buna calitate. Toate materialele si accesoriile de care am avut nevoie au fost livrate in cel mai scurt timp.”

Beatrice Oancea

Designer

”Cand am ramas fara servici pentru ca firma care lucram a dat faliment m-am hotarat sa stau acasa cu copiii si sa incep o activitatea pe cont propriu. Din intamplare am dat peste acest site si am vazut ca preturile la accesorii sunt destul de mici pentru a crea bijuterii. Am achizitionat de pe site si lectiile in care se arata pas cu pas cum poti confectiona bijuterii handmade. Plecand de la aceste lectii am reusit sa creea ulterior propriile mele modele de bijuterii. Desi aloc cam 5 ore pe zi acestei activitati sunt mandra de creatiile mele. Vand bijuteriile tot prin intermediul acestui site de unde am cumparat accesoriile si veniturile pe care le obtin sunt mai mari decat salariul pe care il aveam inainte. In plus simt o satisfactie deosebita si o multumire sufleteasca ca fac ceea ce imi place.”

Alina Vantur

Prezentare

Bijuterii

Accesorii

Vand

Cumpar

Brosuri cu modele

Contact

Utile

Cum functioneaza

Politica de livrare

GDPR

Politica de retur

Politica utilizare cookie

Termeni si conditii