POLITICA DE LIVRARE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client / cumparator. Pentru motive justificate online-vanzare.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului / cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si / sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului / cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel online-vanzare.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul / cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al online-vanzare.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu platforma https://online-vanzare.ro se poate realiza prin interactiunea directa cu aceasta prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site.

La predarea bunurilor / serviciilor se va solicita scrierea unei recenzii legat de bunul sau serviciul achizitionat. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori / clienti / cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.