POLITICA DE RETUR/ANULARE A BIJUTERIILOR SI ACCESORIILOR

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii orice client care a achizitionat online produse comercializate pe  platforma online-vanzare.ro la rubrica Magazin- Bijuterii/ Aceesorii are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile.

POLITICA DE RETUR/ANULARE A PRODUSELOR HANDMADE

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii orice client care a achizitionat online produse/servicii comercializate pe  platforma online-vanzare.ro are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile producatorului de produse handmade.

Daca tranzactia a fost deja incheiata prin intermediul platformei online-vanzare.ro si plata comisionului a fost realizata pentru tranzactia respectiva atunci contravaloarea acestui comision nu se returneaza platitorului intrucat serviciile prestate prin intermediul platformei au fost realizate si s-au concretizat prin realizarea acestei tranzactii. Returul produselor se face din motive ce tin de calitatea produselor si nu se pot aduce prejudicii platformei.

Daca tranzactia nu a fost incheiata prin intermediul platformei online-vanzare.ro si plata comisionului a fost realizata pentru tranzactia respectiva atunci contravaloarea acestui comision se returneaza platitorului intrucat serviciile prestate prin intermediul platformei nu au fost realizate si nu s-au concretizat prin realizarea acestei tranzactii.